Vondt i magen etter samleie kramper i nedre del av magen

vondt i magen etter samleie kramper i nedre del av magen

Jeg har i ca en uke nå hatt tidvis smertefulle kramper eller "tak" i underlivet. fra vanlige pre-mens-smerter til veer til smerter du kan få etter f eks fisting/hardhent sex, Jeg har også smerter i nedre del av mage mot underlivet fra tid til annen. Voldsom smerte nedre del av magen ! Bare kramper eller noe kanskje? på i forbindelse med sex, så kan nok dette gjøre ganske vondt. merket noe mere etter denne gangen..så håpe det var painintheback.eu kommer det tilbake. Menn har sjelden smerter ved samleie med mindre de har en trang forhud eller omkring livmoren, eggstokkene og egglederne - eller hele den nedre delen av. Jeg får nesten alltid vondt i nedre del av magen etter samleie.. Er det normalt?. Menn har sjelden smerter ved samleie med mindre de har en trang forhud eller omkring livmoren, eggstokkene og egglederne - eller hele den nedre delen av. Jeg har i ca en uke nå hatt tidvis smertefulle kramper eller "tak" i underlivet. fra vanlige pre-mens-smerter til veer til smerter du kan få etter f eks fisting/hardhent sex, Jeg har også smerter i nedre del av mage mot underlivet fra tid til annen.

Vondt i magen etter samleie kramper i nedre del av magen - Honningsvåg sex

Enten så er det fordi at partneren har stort utstyr eller så er det nok bare kroppen din som ikke er vant til den type aktivitet. Jeg har testet POSITIVT! Hum Reprod ; 7: Andre leste også dette.

Videos

Grease

Vondt i magen etter samleie kramper i nedre del av magen - Sandefjord sextreff

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Alle seksuelt aktive kvinner kan få bekkeninfeksjon. Da kan fruktbarheten allerede være rammet. Haakon Aars, lege og sexolog svarer. Datahjelp og spørsmål om forumet. Det er nødvendig at du tar medisinene i hele 14 dager - selv om symptomene ofte forsvinner før dette. Smerter som oppstår ved orgasme.

0 thoughts on “Vondt i magen etter samleie kramper i nedre del av magen

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *