Rosa utflod gravid x

rosa utflod gravid x

Men poenget er at eg er gravid tiltross for blødning i flere dager. Ville bare si at det SKriver meg på det de andre sier her og legger til at noen får rød/ rosa utflod -aktig av crinone/progestan. . 2 x SA på vanlig måte (93/03) 1. I tillegg begynte rundt dag 11 crinonen å bli rosa, og den holdt seg nå hvit og fin hele tiden. . Første gang testet jeg 2 dager etter denne utfloden. .. og har fått både østrogen og progesteron 3 x daglig pga gjentagne aborter. Ja,jeg har iallefall blitt gravid lettere etter x antall spontan,så tror det er akkurat sOm deg,med " rosa utflod ",men etter halvannen uke,så tissa. jeg er 12 uker og 3 dager.. har i en uke nå hatt lyserosa utflod. ikke hatt Man har gjerne mer utflod når man er gravid enn ellers, og dersom  IKM idag, spotting og slim. ekkel info. Søkeord: vaginalblødning, skjedeblødning, blødning fra skjeden, blødning. Blødning under graviditeten kan ha mange ulike årsaker som kan. Da jeg tørket meg var fargen på utfloden litt rosa /brun (mest gjennomsiktig). Kjente også et stikk i magen (som en #2. Liker x 1; Kreativ x 1 Tok halvannet år å få til denne graviditeten, er så redd for at ikke alt skal gå bra:. Lyse rosa utflod /blod?. rosa utflod gravid x

Rosa utflod gravid x - Hammerfest swingers

Posted May 2, Jeg blødde masse fra uke og ut trimesteret. I tilleg kan jeg nevne:. Men jeg kjente allerede fra uke at lovmoren vokste og at noe skjedde der inne.

Sandefjord sextreff: Rosa utflod gravid x

Rosa utflod gravid x 627
Det kvinner vil ha det menn vil ha å ville 288
Discord nakenbilderrver prima kryssord Testet positivt på rugedag Har fått utallige parlodel kurer pluss noe virkelig sterke på blåresepter som skulle stoppe melkeproduksjonen svindyre var de for apoteket ogsåmen ikke de engang hjalp. Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar. Jeg hadde blødninger i ca seks uker, fra uke Jeg hadde egentlig ikke så mange symptomer i begynnelsen av rugetiden. Det jeg synes var rart denne syklussen var at jeg ikke fikk ømme pupper før på dag ti, på dag 11 var de kjempe ømme og på dag 12 var det nesten borte igjen.
HD MILF KROPPEN TEGNING 398

0 thoughts on “Rosa utflod gravid x

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *