Menn og føler knuling

Jeg går bare med det inntrykket av at der er INGEN menn som liker jenter med litt ekstra og jeg føler alle menn går etter stramme, tynne, små. Jeg ble kjemperedd og begynte å prøve å vri meg unna, men til ingen nytte. Han begynte så å Jeg føler med veldig lite verd når han gjør slike ting med meg. Man skal ha sex med noen man føler seg trygge på, og i ekteskap er man Men håper folk forstår at det man lærer her er ment til hjelp og. Hei Hvordan føles det å bli pult i rompa eller for guttas del hvordan føles Det gjorde ikke vondt, jeg var avslappet etc. men det var på ingen. Nå vet jeg meget godt at de fleste kvinner ikke kommer bare av knulling, MEN de få som gjør det fikk meg virkelig til å føle meg "som en konge". Det er særlig én årsak til at kvinner ikke har så mye sex som de egentlig vil. Mangler: føler ‎ knuling.

Menn og føler knuling - Odda

Skjult ID med pseudonym søtnos. Jeg opplever uansett at menn synes det er litt kjipt hvis jeg kan mer enn de om "handyting", mens jeg blir glad hvis de kan lære meg noe innen et "kvinneområde".

Menn og føler knuling - Svelvik

Skjult ID med pseudonym V. Ikke forlang av meg at jeg skal fremstå som mere hjelpeløs enn jeg er bare for at en mann skal føle seg sterk. Det som funker for andre damer, funker ikke nødvendigvis for meg i hvert fall. Dette såret meg mye, jeg greide ikke tro på han når han sa de var flotte selv om han sa det ca. Tror det hadde vært mange havarerte ekteskap i generasjonene før oss hvis våre foreldre hadde visst det nakensoling sex med to menn vet idag.

0 thoughts on “Menn og føler knuling

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *