Livmortappen gravid naknerske

Opplever du at livmortappen er myk eller åpen i graviditeten? Eller kanskje vet du ikke engang hva en livmortapp er? Dette er alt du trenger å. Hvis livmortappen er åpen dager etter el,betyr det da at man ikke er gravid? for den skal vel lukke seg ved graviditet? Noen som vet? Livmor tappen??. hvordan skal egentlig denne livmortappen være under graviditet? noen her som vil dele sine erfaringer med meg? min er lukket, hard og høyt.

Livmortappen gravid naknerske - Sandefjord sextreff

El tester begynt å bli positive igjen og mensen neste fredag. Men trodde den skulle lukke seg ved graviditet? Jeg er alltid fuktig!? Search this thread. Jeg har hatt to kjemiske etter hverandre nå sp blir jo litt forvirret av det men men. Nå er den så høyt oppe at jeg nesten ikke når den, mindre på en måte.

Videos

Livmortappen gravid naknerske - Levanger norsk

Du kan ikke starte nye diskusjoner. Lykke til:- ikke lett å være nybegynner. Posted September 17, :-D jeg satt på badet isted og sjekket livmortappen min igjen for å se om noe var annerldes med forsatt liten og lukket, så leste jeg inlegget her om å tafse på livmor tappen sin en lørdags kveld hihi, da er jeh hviertfall ikke alene om å bilder av jenter knuling meg som en galning da " hva skal du i kveld? Audun Giske Utgiver: Egmont Publishing AS Klikk. Ja jeg er en dust som ikke klarer å holde meg. Medlem siden: Sep Håper ikke dette er for grows å lese om men hehe.

0 thoughts on “Livmortappen gravid naknerske

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *