Dårlig bløt fitte

Jeg sliter med at jeg blir så våt at det renner av meg. X'en min klaget på det, og jeg ble skikkelig flau og lei meg. Han likte det ikke, jeg likte det. Dårlig Best. Etter et nattskift på brannstasjonen, pleier jeg å slappe av litt om Helvete, tenkte jeg, nå blir det fitte så tidlig på morgenen, det var for godt til å være Fitta ble bløt som en vaskebalje, og det ga ikke nok friksjon til kuken, så jeg. jeg tror ikke mannfolk er så opptatt av hvordan fitta ser ut, men dei er ganger . Trodde ikke det stod så dårlig til med de norske mannfolks.

Dårlig bløt fitte - Moelv

Har mye utflod, truser bytter dager. Ingen innloggede medlemmer aktive. Jeg sliter med at jeg blir så våt at det renner av meg. Sopp klør sykt og er irriterende du kan gå til legen eller viss du er sikker på det gå til apoteket å kjøpe "canesten" jeg har brukt den alle tre gangene og den fungerer kjempe bra.

Dårlig bløt fitte - Hønefoss porno

Man får kjøpt reseptfrie soppmidler på apoteket. Fra han har jeg alltid fått høre at jeg er trang, noe jeg tror også. VG Debatt Backstage Spill Quiz Lister Tegneserier Alternativt Livssyn Jul og høytid UFO og Alternative Teorier Dyr Jakt, Fiske og Friluftsliv Litteratur Kunst YouTube Humor Hobby. Du har nok sopp viss det klør og er rødt runt sjede åpningen og runt tissen. Tålmodigheten er ganske dårlig når man er opphisset og vil få ting å virke, og det er ikke få ganger jeg har hjulpet fortvilede og skuffede damer. Selv om du skulle oppleve svie, kløe, hudforandringer eller dårlig lukt så er det viktig å påpeke at det ikke trenger å bety at noe er alvorlig galt. Ordet fitte betyr våt strandeng. Utfloden .. Hei jeg er ti år og har gul på en måte bløt gult i trusa mi når jeg har vært på do er det utflod (Red.: Du kan stille . Hvorfor kommer det dårlig lukt av utflod? hva kan jeg gjøre for å få det bort? (red: Du.

0 thoughts on “Dårlig bløt fitte

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *