Delt intet nakenbilder påt

delt intet nakenbilder påt

Hvis det oppstår en konflikt, er det den som har delt bildene eller Skal du publisere slike bilder på nett eller dele dem med andre (selv om det. Sanoma gikk raskt til sak mot GeenStijl for å ha delt lenken til bildene av Dekker på sine nettsider, tilsynelatende uanfektet av at Dekker i. Ingenting er mer pinlig, enn bilder tatt i det mest intime øyeblikk – på avveie, sett av familie, venn og kanskje svigermor? Hvordan kan du leve.

Delt intet nakenbilder påt - Odda

Grønvold understreker at ukritisk deling av barnebilder i verste fall føre til misbruk og mobbing. Jeg vil anbefale deg å gjøre det klart for venninnen din hvor viktig d Lar du noen ta bilde av deg naken så må du regne med at barna dine får se de om 15 år og alle andre som måtte være interessert før det. Trolig ligger serveren bak denne nettsiden i et eller annet land uten strenge reguleringer for hva som er tillatt og ikke tillat å ha på nettsiden. LES OGSÅ: Man kan se at det er noe alvorlig som foregår. Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen. Datatilsynet advarer sterkt mot å ukritisk dele bilder av mindreårige, og har i forbindelse med «Safer Internett Day» laget en oppdatert veiledning for hvordan voksne bør håndtere bilder av barn se tips lenger ned i saken.

Videos

The Thinning delt intet nakenbilder påt Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av BILDER PÅ NETT: Har du tatt bilde av en person må du ha personens samtykke før du kan. Selv har hun verken tatt, sendt eller delt nakenbilder av seg selv med andre. Men tanken på hva som kunne ha skjedd om slike eksisterte. Blogger Mariann Johansen (39) fikk sjokk da hun så gjennom hvilke bilder og innlegg hun hadde delt på bloggen sin om sine egne barn, noe.

0 thoughts on “Delt intet nakenbilder påt

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *